Календарь Участники форума Часто Задаваемые Вопросы Поиск   
Настройки профайла, личные сообщения и подписка на темы
Форум Ложки.net - Все о Матрице : Powered by vBulletin version 2.2.8 Форум Ложки.net - Все о Матрице > Сайт и форум > Flame > Веб-студія ProSEO
  Предыдущая тема   Следующая тема
Автор
Сообщение Новая тема   Ответить
Prime24
Подключенный к Матрице

На форумах с декабря 2025
Местонахождение:
Веб-студія ProSEO

Нещодавно шукав надійну веб-студію для створення та просування сайту і хочу поділитися своїм досвідом. Після кількох невдалих спроб з іншими підрядниками натрапив на Веб-студію ProSEO https://proseo.com.ua/ і вирішив спробувати попрацювати з ними. Враження залишилися дуже позитивні. Сподобалося, що команда підходить до роботи системно: спочатку детально обговорили мої цілі, нішу та очікування, а вже потім запропонували рішення.

Окремо відзначу комунікацію — завжди на зв’язку, пояснюють зрозуміло, без зайвої “води”. Роботи виконуються в обумовлені терміни, що для мене було критично важливо. Також помітно, що вони не просто роблять “сайт заради сайту”, а думають про результат — зручність для користувача, швидкість завантаження, базову SEO-оптимізацію.

Якщо хтось зараз у пошуку нормальної команди, раджу звернути увагу на цю студію. Для себе зробив висновок, що це один із тих варіантів, де отримуєш адекватне співвідношення ціни та якості без зайвих нервів.

Адрес поста | Один пост | Сообщить модератору | IP: Logged

Prime24 в оффлайне Old Post 04.05.2026 14:17
Посмотреть профайл автора Click here to Send Prime24 a Private Message Найти еще сообщения от Prime24 Добавить Prime24 в Ваш список друзей Ответить с цитированием Редактировать/Удалить сообщение
Время на форуме соответствует Гринвичу . Сейчас время - 06:29. Новая тема   Ответить
  Предыдущая тема   Следующая тема
Печатная версия | Отправить страницу по E-mail | Подписаться на тему

Навигация по форуму:

Ваши возможности в этом форуме: