Linkord
Подключенный к Матрице
На форумах с октября 2024
Местонахождение:
|
На наступний тиждень місця ще мають бути, але краще не тягнути до останнього моменту. Я купував квитки на автобус Харків Прага https://prostobus.net/reys/avtobus-harkiv-praga/ через сайт Prosto Bus Plus, це надійно і набагато швидше за касу. Оплата проходить миттєво будь-якою карткою, а квиток відразу з'являється в особистому кабінеті та на пошті. На кордоні зазвичай достатньо біометрії, але можуть спитати про наявність страховки та зворотного квитка. Автобус був чистий, водії ввічливі, постійно оголошували, скільки часу ми будемо стояти на кожній зупинці. Дуже сподобалося, що в салоні були працюючі розетки, я зміг зарядити телефон кілька разів. Інтернет працював досить стабільно на території Європи, що дозволило мені працювати в дорозі. Раджу брати місця посередині автобуса, там найменше відчувається тряска та шум двигуна. Квиток друкувати не потрібно, водії просто дивляться його з екрана телефону при посадці. До Праги доїхали за графіком, незважаючи на невелику чергу на митниці. Все пройшло чітко, тому рекомендую цей сервіс для швидкого бронювання.
Адрес поста | Один пост | Сообщить модератору | IP: Logged
|